De ce esti ipocrit daca te deranjeaza ca Ponta a spart 2700 de coco in club

Salut! Ești pe facebook? Porți discuții în taxi? Te supără în general când oamenii cumpără chestii absurd de scumpe? Atunci cu siguranță ești indignat că Victor Viorel a cheltuit aproape 3000 de euro într-o noapte de club în Dubai.

Zilele astea a fost mare isterie în jurul lui Ponta și cum și-a luat el vacanță că să spargă banii tăi în club la arabi. Hai să-ți explic de ce ești idiot dacă te supără că un politician a cheltuit o sumă modică în cel mai de fițe club din Dubai:

1. Îl critici pe Ponta în aceeași manieră în care îl criticau RTV și Antena 3 pe Iohannis, moment în care tu te supărai și ziceai că sunt niște televiziuni de căcat la care se uită bătrânii spălați pe creier.

Antena 3 și RTV: Iohannis are 6 case. Cum și-a luat Iohannis 6 case din salariu de profesor?
Tu: Ponta a cheltuit 3000 de euro în club. Cum își permite să spargă 3000 de coco din salariul de prim-ministru?

Același discurs îl regăsești la orice fost comunist sau socialist de mâna a 3a: „Da’ ăla de ce are și io n-am? Nu-i corect, sunt indignat, nu-mi place capitalismul, vreau revoluție!”.

Untitled-1

2. Știu ce o să spui acum. Că Ponta cheltuie banii mei și ai tăi în loc să facă școli și spitale. A, da?

Luând niște exemple relativ recente total alandala că-s pe fugă:

– Ia boss, furăciuni de 12.5 MILIARDE de euro la doar o enumerare
Sau bă
ieții ăâtia care au furat 300 de milioane de euro prin combinații cu terenuri
Iar aștia au dat mită vreo 60 de milioane de euro, prejudiciul nefiind aflat încă
Și că să nu mă mai dau io cunoscător, luați de aici secțiunea asta foarte mișto făcută de Digi 24 cu toate furăciunile care s-au aflat și au putut fi anchetate până acum.

Cine căcat știe de toate cazurile astea și îi înjură vehement (așa cum a fost înjurat și Ponta) pe aia care le fac? A, da. Nimeni. Pentru că nu e culeanu să înjuri pe cineva care nu e în atenția publică că pari un retardat senil. Nu e culeanu să îți pui capul la contribuție înainte să te lansezi în afirmații și plângeri de milă pe facebook că Ponta are și tu plătești rate.

Da, ce a făcut Ponta a fost de rahat. Exact genul de mentalitate cu care și-a dus cariera până acum: „lasă mă, că romanu-i prost și tot scap io cumva.” Dar de la asta până la a face spume în online că de ce și-a permis să cheltuie 3000 de coco e cale lungă. Am văzut, postat de pițipoance de Bamboo că să se laude, note de plată din club cu sume mai mari de atât.

E normal să-l înjuri că-i nesimțit, e normal să-i ceri demisia, e normal să fii indignat din motive normale. Dar când faci spume la gură pentru un mizilic ca asta, te coborî exact la nivel de Gâdea-Badea și pe urmă te intrebi retoric dându-ți ochii peste cap de ce nu putem să ieșim din mentalitatea de socialist borât?!

Anunțuri

Un gând despre &8222;De ce esti ipocrit daca te deranjeaza ca Ponta a spart 2700 de coco in club&8221;

  1. Sunt socialist si sunt de acord cu ce ai scris, in mare parte. Chestia cu apucaturile de socialist nu o prea inghit, dar stiu ca sunt multi batuti in cap, asa ca incerc sa inteleg.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s