Cineejmă?

Am lăsat rubrica asta goală pentru ceva timp pentru că nu-mi place să vorbesc despre mine și să răspund la întrebări de interviu.
– Unde te vezi peste 5 ani?
– În soră-ta.

Despre mine, în continuare, n-o să aflați nimic important, dar am simțit nevoia să fac niște clarificări și să scriu singurul text serios cap-coadă de pe site-ul ăsta. Clarificări pentru că uneori simt, cu ajutorul comentacilor de pe aici, că sunt un bufon într-o mânăstire penticostală. Așa că luați-le listate ca la proști:

  • Nu ești pe un blog. Nu-s blogger. Nu mă scormonesc în cur ca să scriu în fiecare zi chestii care n-au ce căuta aici doar ca să pot să vă vând alifie chinezească, maximum promovez ceea ce găsesc eu interesant. Oricum mă vând prea scump pentru link-uri cu reducere la tigai de la eMAC. Aici ajunge ceea ce consider eu că e destul de ok încât să fie păstrat. Poze și alte prostii găsiți pe pagina de facebook.
  • Parerea ta nu contează. În cazul în care ești un lachete care îmi face teorie la un articol pamflet (ca orice text de pe site-ul ăsta) sunt două variante: ori nu-ți aprob comentariul după ce citesc jumate de rând, ori ți-l aprob doar că să râdem cu toții de cât de prost ești.
  • Nu mă iau în serios. Nu m-am luat niciodată de când scriu căcaturile astea și nici n-o să mă iau. Pot să fac un articol în care vorbesc foarte serios despre un anumit subiect sau pot să scriu un articol total cretin. În ambele cazuri, sunt doar un idiot de pe net care scrie pe un site și n-ai niciun motiv să crezi altceva.

Donații, poze cu țâțe, parteneriate și alte chestii profitabile la: profetinterstelar@gmail.com sau mesaj pe pagina de facebook.

 

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Cineejmă?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s